Θεοδωράκης Ο γίγαντας με άποψη

Με αφορμή την τελευταία συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στον ΣΚΑΙ, κάποιες σκέψεις για τον ευκαιριακό κύριο

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ξεκίνησε ως δημοσιογράφος, αλλα με πολύ καλές σχέσεις με τον ΠΑΣΟΚ (το ορθόδοξο) και τον Σημίτη.

Μπήκε στο χώρο της πολιτικής για να αποσπάσει ποσοστό του ΠΑΣΟΚ, ώστε η ΝΔ και αργότερα ο ΣΥΡΙΖΑ, να μπορέσουν να κερδίσουν τις εκλογές.

Όταν είδε τα ποσοστά του να πέφτουν και να μην μπαίνει στην επόμενη βουλή, συμμάχησε με την Φώφη στο Κίνημα Αλλαγής. Αλλά βλέποντας ότι η Φώφη, θα συμμαχήσει στην επομενη βουλή με την ΝΔ, βρήκε με αφορμή τη συμφωνία των πρεσπών, να αποχωρήσει. Διαμηνυει παντου οτι θα κατέβει ως ανεξάρτητος, αλλά οτι θα είναι και ανοιχτός σε συνεργασία, τύπου ΑΝΕΛ, αρκεί να βρει μια θεσούλα.

Αν παρακολουθήσει κανείς το βίντεο, προσπαθεί με όχι μεγάλη επιτυχία να αποφύγει να απαντήσει αν θα ψηφίσει ΝΑΙ στη βουλή, για την συμφωνία και οτι το κάνει για το μέλλον της Ελλάδας, και οχι για το δικό του. Αν πράγματι πίστευε οτι το κάνει για την Ελλάδα και οχι για να πάρει κάποιο κομμάτι από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ειχε το θάρρος να πει τι θα ψηφίσω, οχι τις αρλουμπες οτι ολοι τους λένε Μακεδονία.

Να θυμίσω οτι ένας φασίστας είχε πει ΟΧΙ στους πανίσχυρους Ιταλούς το ’40 αλλα και πιο πρόσφατα όταν ολη η υφήλιος ειχε πέσει πάνω στην Κυπρο να πει ναι στο σχέδιο Ανάν, αυτοί δεν το δέχτηκαν και περήφανα το απέρριψαν. Τι εγινε, δεν ειδα καμια Κυπρο, να εχει εξαφανιστεί από το χάρτη, δεν ειδα να πεινάνε, δεν είδα να μην εχουν συμμάχους την ΕΕ και ΗΠΑ, αντίθετα εκμεταλεύονται τα κοιτάσματα της χώρας τους.

Άρθρα δημιουργήθηκαν 28

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ξεκινήστε να γράφετε τον όρο αναζήτηση επάνω και πατήστε enter για Αναζήτηση. Πατήστε ESC για ακύρωση.

Επιστροφή επάνω